Piraeus Bank Romania isi prezinta oferta pentru IMM-uri la CAMEX

Acasa > Forum > Stiri / Noutati > Piraeus Bank Romania isi prezinta oferta pentru ...
  1.  Postat de contabilitate septembrie 2006


     Piraeus Bank Romania participa la Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale, care se desfasoara in cadrul complexului Prisma, în perioada 13-17 septembrie. Standul Piraeus Bank este situat in centrul Prisma 2. "Piraeus Bank Romania este prezenta la targ cu produse financiare special concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor intreprinderilor mici si mijlocii: credite competitive pentru investitii în birouri, echipamente, masini dar si solutii de finantare complexe", se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTbank.ro.

     "Piraeus Bank are o experienta indelungata în crearea de produse inovatoare, adaptate necesitatilor IMM-urilor. Prezenti la stand, profesionistii bancii vor oferi consultanta companiilor care vor solicita serviciile Piraeus Bank România. Acestia vor face pentru fiecare potential client o selectie a celor mai potrivite produse bancare, având în vedere nevoile fiecareia dintre organizatiile interesate. Ca întotdeauna, si în cadrul târgului, Piraeus Bank România va oferi raspunsuri rapide si conditii flexibile", a declarat domnul George Alberts, Deputy General Manager Piraeus Bank România.

     Piraeus Bank Romania ofera informatii sau consiliere si persoanelor fizice care viziteaza standul. Cei interesati pot afla pe parcursul expozitiei detalii despre produsele destinate segmentului de retail: credite de nevoi personale, credite ipotecare sau imobiliare, precum si carduri de credit si de debit. Mai mult, reprezentantii Piraeus Bank Romania vor incuraja ambele categorii de clienti sa apeleze la serviciile bancii, oferindu-le pe loc toata documentatia necesara pentru contractarea unui imprumut.    Sursa: SMART bank - SmartBank ©