Reguli de utilizare

Acasa > Forum > Stiri / Noutati > Reguli de utilizare
 1.  Postat de admin septembrie 2006

  Regulamentul forumului de contabilitate:

  Reguli generale

  - Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati www.dexonline.ro . Engleza sau orice alta limba poate fi folosita doar in forumul de limba engleza.

  - Incercati sa faceti o viata usoara partenerilor de forum si scrieti corect fara a folosi prescurtari de chat: "k" in loc de "ca", "dak" in loc de "daca" (mie cel putin imi este foarte greu sa urmaresc astfel de mesaje);

  - Mesajele care nu pot fi urmarite sau sunt ambigue pot fi sterse fara preaviz;

  - Evitati sa puneti zeci de smile-uri / emoticonuri unul dupa altul sau ca acestea sa alcatuiasca peste 50% din caracterele din mesaj.

  - Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari.

  - Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutoooor!" si nu folositi exclusiv MAJUSCULE.

  - Mesajele trebuie sa fie la subiect. Exista desigur exceptii, dar as aprecia daca nu ati face o regula din ele. Mesajele offtopic vor fi sterse fara avertisment (nu mai scrieti doar pentru a scrie, scrieti doar daca aveti ceva de spus).

  - In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.

  - Nu cred ca e nevoie sa corectam toate greselile de ortografie ale celorlalti utilizatori dar fiecare ar trebui sa reciteasca mesajele inainte de a le trimite.

  - Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere.

  - Cei care aduc injurii la adresa altor membrii vor primi ban 1 zi; daca se repeta ban permanet (daca faptele sunt grave se trece peste prima etapa);

  - Nu raspundeti la injurii cu injurii, aratati-mi mesajul si voi lua eu masurile necesare, daca faceti acelasi lucru veti suporta consecintele;

  - Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori. Tocmai in aceasta privinta in momentul in care initiati un topic puteti selecta ca mesajul dumneavoastra sa fie postat pe mai mult de un forum.

  - Semnatura poate contine 1-2 linii de text cu font normal si 1-2 link-uri exterioare forumului precum si imagini de bun gust si dimensiuni mici.

  - In cazul in care doriti sa promovati ceva aveti o categorie special creata pentru asa ceva. Reclamele sunt permise doar in aceasta categorie sau in semnatura in limita bunului simt.

  - Daca nu respectati aceste reguli moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz mesajele incriminate. In cazul utilizatorilor recalcitranti masurile pot merge pana la suprimarea dreptului de a trimite mesaje.

  - Nu induceti in eroare ceilalti utilizatori prin utilizarea mai multor conturi. Cei prinsi vor fi banati.

  - Raspunderea juridica pentru continutul mesajelor dvs. va revine in exclusivitate.

  - Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea RevialCom.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.

  Va multumim,
  Echipa Revial Com