Programe de contabilitate

Acasa > Forum > Stiri / Noutati > Programe de contabilitate
 1.  Postat de cristinaiofcea octombrie 2008

  A aparut un nou site cu solutii software de contabilitate: Matchit. Mi se pare grozav; gasesti toate solutiile de contabilitate din romania.

 2. Costea in urma cu 9 ani 5 luni

  Am urmat link-ul dar situl era suspendat.
  Daca cautati program gratuit de contabilitate
  Balanta de Verificare
  Note contabile
  Balanta
  Nomenclator conturi
  Fise sah
  Fise operatiuni diverse
  Plati/Incasari casa,banca,trezorerie,compensari  Jurnal TVA Cumparari/Vanzari
  Declaratia 394
  Generare automata note contabile
  Prestari Servicii
  Avansuri Trezorerie
  Registrul Jurnal Casa
  Situatie Plati/Incasari Cont
  Situatie Furnizor/Client
  Totalizator facturi Clienti/Furnizori  Instalare Monopost/Retea  
  link : http://www.geoservice.servebbs.com

 3. costin_mentor in urma cu 9 ani 1 luna

  TotalSal este o solutie informatica destinată evidentei personalului si salarizării unei societăti sau a unui grup de societăti, unei institutii publice sau a unei societăti non-profit , indiferent de tipul de activitate si de numarul de angajati. TotalSal este o solutie moderna, extrem de flexibila.Programul automatizeaza activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare si personal, indiferent de numarul de angajati, monitorizeaza costul fortei de munca; .

  Cu ajutorul programului TotalSal se realizeaza gestiunea tuturor situatiilor posibile: calcul salariul lunar sau orar (lei/valuta) pentru angajatii cu carte de munca sau cenzori/consilii de administratie , calcul invers (de la net la brut), calcul concedii medicale , calcul indemnizatie de concediu de odihna, evidenta defalcata a datoriilor catre stat ale angajatului si angajatorului . Salarizarea personalului se realizeaza dupa sistemul dorit (acord/ regie/ mixt) cu multiple posibilitati de acordare a unor sporuri ca sume fixe/ procentuale .

  Totalsal este simplu si intuitiv, cu o interfata prietenoasa, usor de instalat si utilizat, flexibil la schimbari legislative, multisocietate, multisalariat. Permite : lucrul in retea , definirea mai multor tipuri de utilizatori ai programului , acces in baza unei parole si o securitate sporita a datelor .

  Sunt generate automat declaratiile pentru CAS, somaj, sanatate , concedii medicale , ITM si fise fiscale . Se pot imprima contracte de munca , decizii de incetare , diverse acte aditionale la contractul de munca .


  Site : www.accessoft.ro